The atmosphere of the mamak store when the night is the youngest, midnight, is piquant, having the great taste of Malaysia, everybody sits there, relishing upon their cup of teh tarik, munching on their roti canai, watching the live streaming football matches, and talking, gossiping about Malaysia.

Eh, you tau tak petrol naik lagi 20 sen?” Muhammad said querulously.

Yalor, 20 sen leh, tu ayam ingat kita atm ke?” Wong replied in assent.

Terus macam ni ah, takut kita sudah habis dihisap oleh na…”

“Oi! jangan sebut nama dia lah, guna ayam atau tai kor lah.” Wong interjected strongly on Vishnu’s slip of tongue.

isyaalla… Wong takut ape? Sekarang, pasang telinga kau dan dengar, tu nama kan sudah kotor macam kat tandas situ, kontravesi banyak tu, macam you cakap, apa…”

Gray area kan.” Wong continued his speech, “Aish tukar pasal lain lah, cakap tu orang sangat menyakitkan hati saya dan mempersiasuikan mulut saya. Ei, Mohammad, tu Siti cam mane?” attempting to change the topic.

Eyy, Takde apa-apa lah…” Mohammad almost choked on his sip of teh tarik.

Janganlah simpan sini simpan situ, don’t hide around the bush.” Vishnu teased Mohammad.

Bush bapak kau lah. Ishhh… Ape lah ni…” Wong and Vishnu laughed hysterically, the conversation resumed in desultory.

Craving for more? Down below:
Raped, Married, It’s OK.
Love Without Boundaries
SPM Results
What Is Love?
SAVE MALAYSIA
Setitik Nila

Advertisements